Imbracaminte de Protectie

Siguranta la locul de munca este de o importanta capitala. Asigurarea de imbracaminte de protectie adecvata este esentiala. Optati intodeauna pentru calitatea premium si alegeti dintr-un sortiment variat de echipamente pentru protectia muncii. Echipamentul de protectie a muncii este totalitatea accesoriilor din dotarea unui angajat care au rolul de a proteja, de a ocroti sau de a apara pe respectivul angajat de diferiti factori nocivi care i-ar putea periclita viata si sanatatea. Putem enumera cateva dintre diferitele echipamente de protectie, elementele de protectie respiratorie, elemente de protectia capului, elementele de protectie auditiva, manusi, detectoare de gaze sau de electricitate, elemente de lucru la inaltime (corzi sau hamuri), etc. Deoarece nu exista un echipament universal care sa fie corespunzator pentru orice risc, orice nivel de risc, orice loc de munca sau orice purtator, o selectie variata de firme de profil va pot pune la dispozitie o gama complexa de imbracaminte protectia muncii si echipamente.  


Prin echipament individual de protectie a muncii se intelege orice echipament care este destinat sa fie purtat sau tinut de lucrator pentru a-l proteja impotriva unuia ori mai multor riscuri care ar putea sa ii puna in pericol securitatea si sanatatea la locul de munca, precum si orice element suplimentar sau accesoriu proiectat in acest scop. Echipamentul individual de protectie trebuie sa respecte prevederile H.G. nr. 115/2004 privind stabilirea cerintelor esentiale de securitate ale echipamentelor individuale de protectie si a conditiilor pentru introducerea lor pe piata, cu modificarile ulterioare. Echipamentul de lucru este destinat protectiei muncii in diferite domenii de activitate unde este necesara si obligatorie folosirea acestuia. De obicei o imbracaminte de protectie este comoda, din materiale de cea mai buna calitate, intr-o gama variata de culori si marimi iar cu cat tehnologia avanseaza aceste echipamente sunt  din ce in ce mai usoare. Echipamentele comencializate de firmele de profil va asigura siguranta, mobilitate si confort, indiferent de natura muncii dvs. Puteti apela cu toate increderea la firmele profesioniste de pe piata romaneasca, ori de cate ori aveti nevoie de echipamente de lucru si protectie.

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...