Tigara electronica, Buna sau Rea?

Exista multe argumente contra folosirii unei tigari electronice insa, in mod sigur, exista mult mai multe argumente pro. Desi cei contra au tendinta de a spune ca aceasta este toxica, prilejuind unele reactii in organism, o tigara electronica este mult mai putin nociva pentru corpul uman decat una normala, astfel incat acest argument al lor este usor de combatut si lasat in urma, din orice discutie. Evident, nu putem avea un viciu fara ca acesta sa nu ne afecteze, fie si minim, organismul, insa, cu siguranta, o tigara electronica este mult mai buna, chiar daca prezinta si dezavantaje, fata de alternativa de a inhala gudron si monoxid de carbon, pe care o ofera tigara clasica. Beneficiile aduse organismului, pe timp lung, sunt mult mai mari, iar cei din jur nu vor mai avea periclitata sanatatea, din cauza fumatului pasiv. In plus, conform magazinului online de tigari electronice te20, un alt argument imbatabil pentru tigara electronica, este cel al economiei pe care o veti face in tot acest timp.


Pretul in continua crestere al tigarilor normale este un factor foarte important, un fumator mediu ajungand, in acest moment, sa cheltuie peste jumatate dintr-un salariu mediu pe economie, pe luna, pentru a isi intretine viciul. Studiile arata ca, folosind o tigara electronica, suma cheltuita lunar este redusa si cu 80%, in timp ce, direct proportional, confortul psihologic este mult crescut, deoarece dispare sentimentul de vina dat de practicarea fumatului dupa metoda clasica si "gaura" produsa de aceasta in buget. Asadar, iata doua argumente foarte consistente, in ceea ce priveste aportul pozitiv pe care il aduce cumpararea unei tigari electronice, ce cu greu pot fi combatute, chiar si de catre cei mai sceptici dintre noi. De aceea, orice fumator ar trebui sa dea cel putin o sansa tigarii electronice, pentru a se convinge singur daca aceasta este buna sau rea pentru el, fara a tine cont de ceea ce spun cei din jur despre ea.

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...