Cum se aplica Gelul UV

Pentru inceput se pregateste unghia pentru aplicarea de gel UV. Se indeparteaza cuticula de pe suprafata unghiei cu un instrument special de cuticule, apoi se pileaza usor unghia, cat sa fie indepartat luciul unghiei sau urmele de lac sau oja, urmand a inlatura praful cu o periuta. Se aleg apoi tipsurile pentru fiecare unghie in parte, anume, sa fie practic o prelungire a unghiei, astfel incat prin pozitionarea lor sa se ajunga pana la capatul unghiei. Se aplica lipici pe tipsuri si se pozitioneaza pe varful unghiei, urmand ca prin impingere sa ajunga pana la baza unghiei. Fixarea trebuie sa fie continua si prin apasare atenta pentru a nu prinde aer. Daca se va intampla acest fapt, munca dumneavoastra va fi un esec. Daca va exista surplus de lipici iesit in exteriorul unghiei, se va sterge cu un servetel, foarte atent pentru a nu deplasa tipsul. Urmatorul pas este taierea tipsului la marimea dorita cu un cutter care taie excelent pentru a nu deteriora tipsul. Lasati o idee mai mare tipsul pentru ca va fi nevoie de pilire la varf, pierzandu-se din lungimea initiala. Se va pili si zona de unire a tipsului cu unghia naturala pentru a se uniformiza. Pentru a aplica geluri uv, trebuie sa se pileasca doar unghia falsa nu si unghia naturala, urmand ca apoi sa inlaturati praful rezultat.


Urmeaza apoi aplicarea primului strat de gel UV. Acesta se va aplica uniform si subtire, aplicarea realizandu-se cu o pensula pe toata suprafata unghiei. Daca se va prelinge pe deget, se va sterge imediat. Apoi se va introduce mana in lampa UV timp de doua minute. Urmatorul pas este acela de a aplica gel de constructie pe unghie. Acest gel va fi de aceasta data aplicat intr-un strat mai gros, pentru a se putea modela unghia in forma de C fara a exista pericolul deformarii. Dupa ce se aplica pe o unghie, mana se va introduce pentru cateva secunde in lampa, urmand ca la finalizarea tuturor celor 5 degete de la o mana sa se introduca din nou mana in lampa uv, tinandu-se de aceasta data aproximativ 3 minute. Dupa ce se scoate mana din lampa, se va sterge stratul lipicios si se vor pili unghiile pentru a uniformiza intreaga suprafata a acestora. Stratul de gel de constructie nu trebuie sa luceasca, urmand apoi a aplica ultimul strat de gel, cel final, ca mai apoi sa se introduca din nou mana in lampa. Dupa uniformizarea si uscarea unghiilor se va aplica oja sau modelul dorit. Articol scris cu ajutorul echipei Cupio Cosmetice, magazin online de produse cosmetice profesionale.

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...