Decorul si Marturiile de Nunta

Pentru ca fiecare isi doreste ceva unic in ziua nuntii atat ca atmosfera cat si ca decor iar oferta este atat de vasta incat nu stiti ce sa alegeti mai intai, inainte de a va inspira de pe toate siteurile de nisa ar trebui sa va opriti putin din haosul organizarii si sa va ganditi fara nicio influenta pur si simplu ce doriti dumneavoastra de la aceasta zi: cum sa arate totul in jur si cum sa fie petrecerea, ceva rafinat sau ceva lejer fara foarte multe formalitati. Pana la a asculte pareri de asa da si asa nu, mirii ar trebui sa decida sau macar sa aiba o idee despre ceea ce vor. Atmosfera, decorul, invitatii, muzica, etc. Totul, indiferent de genul petrecerii, trebuie sa formeze un intreg armonios, vesel si totul porneste de la decor urmand apoi muzica. Decorul nu trebuie sa fie incarcat incat invitatii sa nu aiba loc dar nici sa lipseasca dand impresia de o petrecerea  simpla ca oricare alta fara un eveniment major. In functie de locatia petrecerii se va alege decorul din jur precum si cel de pe fiecare masa a invitatilor.


Pe langa aranjamentele de pe masa, asortat la acestea, se vor gasi marturii de nunta. Acele mici cadouri din partea mirilor catre invitati. Fie un saculet cu bomboane traditionale de nunta fie cate un mic obiect pe care invitatii il vor lua acasa ca amintire a acelei zile deosebite. Sunt multe variante de marturii de nunta potrivite oricarui cadru si tip de invitati, depinde numai de inspiratia dumneavoastra alegerea unuia deosebit. Daca nu alegeti varianta clasica bomboanelor si a scauletului puteti cauta diverse alte recipiente ca de exemplu sticlute sau borcane in miniatura cu o multime de optiuni ca si continut de la un mesaj in sticla pana la un borcanas cu miere sau o sticla de vin miniaturala sau de ce nu un cadou personalizat pentru fiecare cuplu invitat. In materie de marturii oferta pietii este vasta incat sa se gaseasca ceva potrivit pentru oricine. Daca totusi nu sunteti incantati de ceea ce gasiti puteti lucra chiar dumneavoastra  marturiile incat sa fie unicate si doar sa va inspirati din modelel gasite in oferte.

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...