Ce Nu Stiai despre Asigurarea RCA

Din punctul meu de vedere, unu din cele mai importante lucruri de stiut in cazul RCA, este ce trebuie facut in cazul producerii unui accident, fie ca sunteti sau nu victima. Daca ati fost pagubit, trebuie sa va adresati de urgenta asiguratorului celui care este vinovat de producerea incidentului. In cel mai fericit caz, daca in urma accidentului nu au rezultat parti vatamate corporal, ci doar avarii ale vehiculelor, cu acordul ambilor conducatori auto implicati  in eveniment se completeaza o fisa de constatare amiabila (o regasiti la orice firma de asigurari sau orice sediu de accidente usoare) in baza careia partea vatamata isi poate intocmi dosarul pentru a fi despagubita. In cazul in care nici unul dintre conducatorii auto nu isi asuma vina, aceasta va fi stabilita de echipajul de politie venit la fata locului sau de inspectorul de accidente usoare de pe raza locului savarsirii evenimentului.


Trebuie reamintit faptul ca polita RCA este obligatorie, iar in cazul in care sunteti neasigurat va aflati in situatia savarsirii unei contraventii, sanctionata cu o amenda usturatoare de la 1000 RON la 2000 RON, reținerea certificatului de înmatriculare și a placuțelor de înmatriculare, pana la prezentarea documentului privind încheierea asigurarii. De asemenea, trebuie mentionat ca pretul politei RCA difera de la o companie la alta, in functie de politica fiecareia si de aplicarea anumitor reduceri si oferte de sezon. Aici-Asigurari pune la dispozitie vizitatorilor si un calculator RCA care sa ajute automobilistii in alegerea asiguratorului. Pe acest site, puteti introduce tipul de autovehicul (autoturism, motocicleta, scuter, autoutilitara etc.) si datele pesonale,  iar in doar cateva momente ofertele compatibile cu profilul dumneavoastra se vor afisa. Este cea mai utila si simpla metoda pentru a incheia un RCA la preturi mici!

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...