Case de Marcat si Accesorii

Pentru orice afacere pe care o detineti in domeniul cometrului fie ca este cu vanzare en-gros  sau en-detail si indiferent cat de mult sau putin vindeti zilnic, aveti nevoie de o casa de marcat in locul in care afacerea isi are sediul sau reprezentanta pentru a fi pe deplin legali. Acestea inregistreaza numarul de vanzari precum si preturile practicate de magazinul dumneavoastra urmand apoi sa fie prelucrate de departamentul de contabilitate. De aici se vor stabili impozitele ce trebuiesc platite si vi se vor justifica si dumneavoastra veniturile obtinute in urma afacerii pe care o detineti. Casa de marcat trebuie aleasa pe masura unui numar estimativ de vanzari zilnice, iar in functie de acest lucru va fi una performanta, cu mai multe functii sau una simpla, pentru vanzarile cu numar redus precum cele ale minimarketurilor, targurilor, pietelor deschise, expozitiilor cu vanzare, etc.


In afara de case de marcat propriu zise care emit bonurile, mai aveti nevoie si de accesorii pentru aceasta, ce sunt deosebit de importante pentru a va putea folosi corect de casa de marcat detinuta. Astfel o sa mai aveti nevoie de: Role pentru casele de marcat, reprezentand hartia pe care se imprima bonul fiscal, activitatea economica avuta. Cablu de conectare intre casa de marcat si calculator precum si intre cantar si calculator in cazul in care marfa vanduta necesita cantarire. Sertar pentru casa de marcat in care se vor depozita banii incasati. Cititor de coduri de bare pentru a scana pretul produselor fapt ce va usura munca odata greoaie de a intorduce manual fiecare cifra a codului. Etichetator de preturi pentru produsele puse in vanzare. Odata achizitionate toate aceste accesorii pe langa casa de marcat potrivita, va puteti incepe activitatea fara probleme din punct de vedere fiscal si oricat de tentant poate fi uneori sa nu inregistrati chiar tot ceea ce vindeti, amintiti-va ca orice gest de acest gen, la un eventual control va poate sabota afacerile.

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...