Sunt utile Baile Formate din Doua Incaperi?

Un model destul de des intalnit mai ales in Germania, mai rar in Romania, este modelul de baie alcatuit din doua incaperi total separate: intr-una din ele aflandu se  cada de baie iar in cealalta vasul de wc si lavoarul. Pentru unele persoane poate fi mult mai util si practic sa desparta locul pentru baie de toaleta, dar pentru altele poate fi o metoda foarte inaccesibila, cu atat mai mult cu cat cele doua camere sunt la ceva distant una de cealalta. Iata cateva avantaje cat si dezavantaje ale acestui model de baie, pentru a va da mai bine seama ce presupune: In ceea ce priveste categoria de lavoare si vase de wc este mult mai igienic sa fie separate de baia unde este situata cada de dus sau cabina, precum si la indemana altor locuitori ai apartamentului, astfel incat daca unul face baie restul sa poata avea acces la toaleta fara probleme. Avand o impartire de acest gen a baii puteti sa savurati oricat timp dusul, fara sa fiti deranjati de nimeni care poate avea nevoie sa foloseasca restul baii in acelasi timp. 


Un alt avantaj este ca, dupa ce se face abur in baie in urma dusului, fiind camerele separate va puteti duce in cealalta, unde este aerisit, sa va faceti toaleta nemaitrebuind sa stati in acel abur neplacut. Ca si dezavantaj al acestor bai este faptul ca trebui sa va mutati de la una la alta in functie de nevoie, fapt ce se poate dovedi incomod de la un punct, mai ales daca va grabiti sau in casa nu exista si alti loctari. In plus, trebuie sa separati foarte clar si cosmeticele si alte obiecte specifice bailor astfel incat sa aveti toate cele necesare atat in camera cu cabina de dus cat si in cealalta camera unde este vasul de wc, lavoarul si implicit oglinda, pentru ca este extrem de neplacut sa aveti nevoie de ceva iar pentru aceasta sa trebuisca sa faceti inca un drum. Ideal este, dar se intampla in cazuri extrem de rare, sa aveti o baie destul de mare, dreptunghiulara prevazuta din constructie cu doua intrari, care sa permita  un zid separator intre zona baii si zona toaletei  cu o usa glisanta. Astfel obtineti si separarea destul de utila de care vorbeam dar puteti bebeficia si de intreaga baie mult mai usor, la nevoie.

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...