Vacante Mari si Bagaje Mici

Dupa ce v-ati cumparat biletele de vacanta mult dorite de la o agentie de turism de incredere, trebuie sa va ganditi putin si la bagajele pe care le veti face pentru calatoria care urmeaza sa o faceti. Pe langa haine care sunt primele lucruri pe care le veti impacheta, incaltamintea iarasi nu trebuie sa fie multa. Pe langa papuci, aveti nevoie de maxim doua perechi de incaltaminte. Alegeti-le pe cele mai comode nu pe cele mai frumoase. Luati cu dumneavoastra intodeauna lucrurile esentiale pentru ingrijirea corpului, dar alegeti recipiente mici pentru acestea. Mai mult decat pasta de dinti, gel de dus, sampon, balsam, crema de corp si fata nu aveti nevoie in cele cateva zile. Nu uitati medicamentele. In mod obligatoriu trebuie sa le faceti loc intr-o gentuta pentru orice problema medicala usoara poate aparea.

Travel bags

Trebuie sa aveti neaparat un remediu la indemana cu atat mai mult cu cat urmeaza sa calatoriti intr-o tara straina. Daca sunteti fata, nu lasati acasa nici forfecuta de unghii si pila deoarece este important sa aveti unghiile ingrijite in permanenta chiar daca nu sunt date si cu oja. Cosmeticele sunt si ele importante, dar nu toate! Alegeti esentialul si incercati sa lasati cat mai mult tenul sa respire tratandu-l numai cu o crema hidratanta. Daca este vara nu lasati acasa lotiunea de plaja! Alte lucruri care nu trebuie sa va lipseasca ar fi aparatul foto, incarcatorul pentru telefon, actele si banii atat cardurile cat si cash. Astfel, dintr-o lista lunga si cateva genti zdravene de bagaje veti reusiti sa comprimati intr-una singura tot ceea ce este necesar. Nu va va lipsi nimic, nu veti cara nimic degeaba si nu veti plati in plus transportul!

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...