Ce poate Completa cel mai bine o Tinuta

Indiferent de anotimp si indiferent daca este vorba despre o tinuta de zi sau de seara, exista cateva accesorii ce pot completa frumos look-ul unei femei facand-o mai atragatoare, mai frumoasa si mai interesanta. Pentru ca tinuta sa fie completata intr-o maniera eleganta intodeauna, va trebui sa aveti grija la dimensiunile si culorile accesoriilor pe care le purtati, astfel incat ele sa nu fie nici prea ostentative dar nici sa nu treaca neobservate. Deasemenea un alt  sfat important este acela ca o data purtat un accesoriu menit sa atraga atentia, celelalte pe car epoate sunteti tentata sa le purtati, nu isi mai au locul si cu cat sunt mai discrete sau lipsesc cu atat va fi mai bine. Iata cateva exemple de accesorii indragite de catre femei ce nu pot lipsi niciunei tinute: Cureaua. Daca purtati pantaloni sau o rochie ce permite o curea in talie, asigurati-va ca resepctiva curea va fi una de efect! Alegeti o curea asortata ca si culori sau stil hainelor pe care le purtati si nu uitati ca aceasta sa aiba in modelul sau ceva special care sa atraga atentia intr-un mod placut si deasemenea sa va sublinieze talia. Retineti ca o curea nu trebuie sa fie de mari dimensiuni pentru a fi vazuta ci finuta, unica.


Geanta. Intodeauna un accesoriu must-have al femeilor, geanta trebuie intodeauna asortata tinutei pentru a da dovada de bun gust si eleganta. Cu toate ca sunt la moda, nu alegeti genti de mari dimensiuni decat in anumite cazuri si aveti mare grija la stilul posetei astflel incat sa nu va alegeti cu un mix nepotrivit de stiluri cu care sa uimiti intr-un mod negativ. In special, daca nu aveti o statura impunatoare, alegeti genti micute cu care nu puteti da gresi. Bijuteriile. Cum anul acesta se poarta coliere fashion mai mult decat orice altceva, nu se poate sa nu va completati tinuta cu o astfel de bijuterie! Pentru a va mentine in  standardele elegantei, asortati mereu cu atentie colierul de mari dimensiuni si aveti grija ca celelalte bijuterii purtate sa fie cat mai discrete. Daca in schimb doriti sa purtati o pereche de cercei sau o bratara de dimensiuni generoase deoarece si acestea sunt in trend, abandonati ideea de a intorduce si colierul respectiv in tinuta evitand astfel un look incarcat, greoi. Ochelarii de soare. Mai ales in sezonul cald ochelarii de soare sunt un accesoriu al oricarei tinute de zi. Pentru a alege un model cat mai potrivit formei fetei dumneavoastra nu tineti cont atat de mult de trend cat de ceea ce va vine bine. Chiar daca se poarta ochelarii mari, sunt persoane ce pot ridiculiza purtand un astfel de model, asadar cel ami sanatos este sa mergeti pe ceea ce stiti ca va avantajeaza.

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...