Cum ne Incarcam Bateriile dupa Sarbatori

Pentru ca doar ce a trecut pastele si toata lumea este putin obosita si mai putin dornica sa-si reintre in ritmul normal, ne-am gandit sa vorbim despre metodele de a ne recupera energia mult dorita. Stim deja ca oamenii nu sunt la fel ca masinile ceea ce inseamna ca nu dispun de niste acumulatori auto pe care sa ii reincarce si sa-i schimbe in momentul in care nu mai functioneaza. Fiindca suntem fiinte umane, avem nevoie in primul rand de motivare. Cand vorbim de motivare nu ne referim neaparat la motivele pentru care trebuie sa facem un lucru. Ne referim in primul rand la semnificatia pozitiva pe care o atribuim acelor lucruri. Din punctul meu de vedere, motorul uman functioneaza in mare parte pe baza motivatiei pe care o gasim in oamenii din jurul nostru. 


Fiindca suntem animale sociale, oamenii vor fi intotdeauna pentru noi un izvor nesecat de inspiratie care ne va ajuta sa ne depasim angoasele si sa ne concentram pe ceea ce conteaza cu adevarat. Nu este nevoie sa fii cel mai mare intelept pentru a-ti da seama de importanta pe care o are o gandire pozitiva asupra modului in care decurg lucrurile din viata ta. Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri mai mult de lucruri mici si sa incerci sa tragi mai mult pentru ceea ce te face fericit. In concluzie, daca te simti extenuat dupa sarbatori sau in orice alta perioada a anului, trebuie sa stii ca primul lucru pe care trebuie sa-l schimbi este propria ta perceptie asupra a ceea ce esti nevoit sa faci. Daca vei reusi sa te bucuri de ce ai si sa-ti dai seama cat de importante pentru fericirea ta sunt chiar si cele mai nesemnificative lucruri din viata ta, vei putea sa capeti o alta viziune asupra vietii si cu siguranta vei avea mai multa energie.

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...