Draga Mos Craciun

Afla despre mine, din timp, ca am fost cuminte pana acum si asa intentionez sa raman cel putin pana in noaptea zilei de douazeci si patru decembrie. Prin aceasta informatie-promisiune nu vreau altceva decat sa ne asumam din timp si cu responsabilitate rolurile fiecaruia si sa prevenim astfel nesincronizarea de anul trecut care s-a lasat cu lacrimi amare. De aceea, profit de faptul ca am blog sa te anunt si pe aceasta cale asupra situatiei la zi si a dorintelor mele. Afla asadar ca ma depasesc pe mine insumi sa gatesc bunatati complicate, sa tac cand imi vine sa urlu, sa fiu de baza pentru toti ceilalti, sa nu cheltui cat as vrea si sa scriu articole bunicele pe care facebook ma impiedica sa le promovez. Daca dumneata ai si alte pretentii de la mine te rog sa le scrii intr-un scurt, foarte scurt comment atunci cand imi dai like si ma angajez sa tin cont de ele. 


Ca sa inchei, intelegand ca la varsta dumitale rabdarea este limitata, iata ce doresc eu in zona mea de sub brad: bigudiurile electrice pentru care anul trecut n-ai mai avut resurse dupa ce imi daruisesi cu o saptamana inainte paltonasul, extrem de dragalas, dar cum sa-l mai consider eu cadou de craciun dupa atatea zile si un laptop, sa pot citi si eu confortabil blogurile minunate pe care le descopar aproape zilnic. Te sfatuiesc sa pastrezi in pachet si toata doza de ciocolata din care anul trecut am mancat trei saptamani. In sprijinul celor de mai sus, voi incerca sa strang dovezi de apreciere de la cei care ma citesc sau imi cer prietenia cu care sa-mi probez cumsecadenia.

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...