Cum facem Craciunul Magic pentru cei Mici

Poate pentru noi, adultii, Craciunul si-a pierdut din magie, dar trebuie sa ne amintim intotdeauna de cei mici. Copiii nostril inca sunt de parere ca Mosul exista, ca aceasta sarbatoare inseamna magie, fericire si generozitate. Iar acest lucru nu trebuie sa se schimbe, intr-o era in care tehnologia accelereaza procesul de maturizare a copiilor nostril, este imperios necesar sa pastram valorile vechi si sa aducem putina magie in casele noastre. Una dintre cele mai bune cai prin care putem sa ii invatam pe micuti ce inseamna generozitatea si ce inseamna magia acestei sarbatori extraordinare este sa participam cu ei la o operatiune de voluntariat. 


Sa le aratam intr-un mod direct cum pot aduce zambete pe fete care nu au mai zambit de ani de zile. Cum pot face fericita o persoana straina si sa le starnim solidaritatea si empatia de la o varsta frageda. Putem sa ii pregatim in prealabil si sa mergem cu ei la un orfelinat unde sa doneze jucariile vechi sau chiar si hainele care nu le mai vin si sa vorbeasca cu cei care nu au fost la fel de norocosi in viata. Daca de la varste fragede ne invatam copiii ce inseamna cu adevarat empatia, generozitatea si respectul interuman acestia vor putea ca in viitor sa fie oameni mai buni si sa reprezinte o adevarata lumina in intuneric pentru cei mai putin norocosi.

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...