Iarna si Sporturile sale

Zapada incepe incet, incet sa se infatiseze pe varfurile muntilor. Partiile se vor deschide in cateva luni, iar cabanierii deja asteapta cu bratele deschise pe toti cei care isi doresc sa petreaca un weekend in compania muntilor. Cei care sunt pasionati de sporturi de iarna asteapta cu nerabdare sa isi dea jos din pod schiurile si placile si sa alunece din nou pe partie. Meteorologii estimeaza ca pana la jumatatea lui Decembrie vom putea schia linistit pe partiile de pe Valea Prahovei. Schiatul este unul dintre cele mai vechi sporturi de iarna din istorie. 


Daca inainte schiurile aratau diferit, tehnologia moderna le-a eficientizat si a facut acest sport mai usor de practicat pentru toti. Scolile de schi, impreuna cu instructorii lor accepta inca de pe acum inscrieri pentru iarna aceasta. Ca de obicei, Valea Prahovei va fi aglomerata, cu toate acestea, daca va inscrieti curand, veti putea beneficia de prioritate la cursuri si de anumite oferte early-bird. Iarna aceasta nu ratati ocazia de a invata sa schiati sau sa va dati cu placa! Partiile vor fi deschise curand, iar senzatia unica pe care o aveti atunci cand alunecati pe zapada perfecta si va mentineti in perfect echilibru, merita tot efortul!

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...