Cum influenteaza Internetul Creativitatea

Foarte multi parinti afirma in epoca moderna ca internetul influenteaza in mod negativ creativitatea copiilor lor. Ca jocurile video, filmele, serialele si retelele sociale sufoca latura creativa a celor mici si ca le inhiba dezvoltarea artistica. Acest lucru poate fi adevarat daca cei mici nu sunt invatati cum sa foloseasca internetul ca si o unealta pentru dezvoltarea lor personala. Daca este sa ne rezumam strict la latura artistica a celor mici, putem sa ii invatam pe acestia sa acceseze diferite forumuri in care sa ia legatura directa cu artisti din intreaga lume. 


Modalitatile clasice de invatare se schimba in mod constant datorita internetului, de aceea este important ca macar acasa sa aducem educatia copiilor nostri la nivelul anului 2018. Internetul nu este un inhibator al creativitatii, din contra, folosit la potentialul lui maxim acesta poate ajuta orice persoana sa isi dezvolte capacitatile, sa invete tehnici noi prin care sa isi puna in evidenta talentul si sa descopere noi modalitati prin care sa se imbunatateasca zilnic. Internetul este una dintre cele mai puternice unelte educationale disponibila tuturor la momentul actual.

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...