Ready Player One - Recomandare de Film

Ready Player One, un film in regia celebrului Steven Spielberg, este una dintre capodoperele anului 2018. Executia, distributia si regia au transformat un scenariu orientat catre pasionatii de jocuri video intr-un simbol al culturii moderne instant. Se poate spune ca Ready Player One a vrut inca de la bun inceput sa fie un film care sa reaminteasca de tot ceea ce a insemnat cinema-ul modern. Sunt zeci de referinte catre filme deja celebre care ne-au modelat societatea, copilaria, care ne-au facut sa tresarim de frica sau sa lacrimam de emotie. Un adevarat toast inchinat tuturor regizorilor care de-a lungul timpului ne-au facut sa stam lipiti de marginea patului uitandu-ne cu sufletul la gura la tv. 


In esenta, acest film imbratiseaza ideea deja recurenta in filmele lui Spielberg, cea prin care un tanar neadaptat reuseste sa atinga culmile succesului prin intermediul propriilor sale puteri si a inteligentei sale. Nu voi da foarte multe detalii despre filmul in sine, deoarece atat povestea cat si actiunea ar putea sa nu mai aiba acelasi farmec, ceea ce va pot spune insa este sa fiti in permanenta atenti la cadrele largi, deoarece este posibil sa il ratati pe King Kong, pe extraterestrul din Alien, DeLoreanul din Back to the Future si multe alte personaje din jocuri sau filme care au modelat societatea noastra incepand cu anii 1970. Ready Player One este mai mult decat un simplu film, este o colectie monumentala de referinte catre tot ceea ce ne-a facut de-a lungul timpului sa iubim cinematografia!

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...