Ce Aer Conditionat Cumperi Pentru a Economisi Cat Mai Mult

Trebuie sa recunosteti ca un aparat de aer conditionat este mereu o investitie maricica dar intr-u totul meritat, pentru apartament. El este resposabil de confortul de care va veti bucura in zilele caniculare si de ce nu, chiar si in zilele friguroase cand inca nu ati dat drumul la centrala.


Preturile acestor aparate este destuld e ridicat si va puteti pacali usor daca va indreptati toata atentia numai catre partea financiara, lasand-o pe cea tehnic ala urma, caci pentru un astfel de aparat de aer conditionat trebuie sa se aiba in vedere nu cumpararea unuia ieftin ci a unuia cu cel mai bun raport calitate pret. Stim ca este tentant a alegi unul ieftin dar apoi problemele si facturile mari la curent se vor tine lant, asa ca nu cumparati inainte de a compara oferte, atat din acelasi magazin cat si magazinele intre ele.

Aparatele ieftine se pot defecta repede si au un consum mare, sunt zgomotoase si au mult mai putine functii pentru a crea confort in locul in care sunt puse, pe cand unul putin mai scump va acoperi cu succes toate nevoie de confort si va tine la un nivel decent factura, indiferent cat de mult functioneaza.

Daca sunteti in cautarea unui aparat de aer conditionat ieftin dar totodata calitativ, cautati unul la reducere, in locul unuia ce este “default” ieftin caci in mod sigur aveti de castigat in toate sensurile iar acest aspect se va demonstra inca din prima luna de utilizare, in special acum, ca vara aproape s-a instalat in toata tara.

Daca nu va pricepeti foarte bine iata cateva aspecte carora trebuie sa le acordati atentie atunci cand va uitati pe specificatiile tehnice: daca are wifi incorporat sa nu (astfel incat sa il puteti porni remote si casa sa fie gata racita atunci cand ajungeti), tipul de compresor, puterea BTU (care determina ce capacitate are), clasa energetica (A++ este recomandata pentru racire cel putin), consumul de energie estimat, filtrele, nivelul de zgomot, functia pentru dezumidificare, tipul de compresor (inverter preferabil).

Avand in vedere in primul rand cele enumerate mai sus sansele de a achizitiona un aparat bun de aer conditionat cresc, si va si creste deasemenea ocazia unei investitii pe care sa nu o regretati, ba dimpotriva!

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...