De Ce ar Trebui Sa va Cumparati un Sarpe

Foarte multe persoane nu aprecieaza ideea de a tine un sarpe in casa, dar acestia sunt o solutie foarte buna in cazul in care doriti sa aveti un animal de companie care nu necesita mult efort sau timp pentru a-l ingriji si care poate fi un prieten adevarat. Inteligenta este un capitol la care serpii exceleaza la fel de mult ca si cainii. Desi sunt tehnici diferite de dresaj intre aceste doua specii, serpii pot fi invatati sa fie la fel de afectuosi ca si un mamifer, dar necesita mai putina atentie decat alte specii. Cusca lor nu are nevoie de foarte multe lucruri, doar de talas, o lampa care sa ofere caldura si lumina si un loc indeajuns de mare incat ca acestia sa se miste liberi. 


Serpii nu se vor supara niciodata daca intr-o zi nu aveti timp sa il luati in brate, acestia aprecieaza atentia, dar cu toate acestea ei nu vor avea probleme daca nu o primesc. Mentenanta acestora este una minima, o data pe saptamana cusca trebuie curatata, iar hranirea lor se face o data la trei saptamani. Serpii sunt animale foarte bune pentru terapie, calmul lor se transmite, iar cum ei au sangele rece, iar noi suntem calzi, tind sa se incolaceasca cu dragoste pe bratele stapanului sau pe gatul acestuia si sa adoarma acolo oferind foarte multa iubire si recunoastere!

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...