Moda Miliardarilor Rusi - Sotii Extrem de Tinere

Cu toate ca pana recent, cel putin in Rusia, era considerat de prost gust ca un barbat in varsta sa fie casatorit cu o femeie mult mai tanara ca el, ei bine de acum este un trend acesta si din ce in ce mai multi miliardari fac acest pas pentru a fi in trend si mai mult, aleg femei din ce in ce mai frumoase langa care sa apara si cu care, sa-si imparta viata.


Diferentele sunt si de 37 de ani si surprinzator, se pare ca nu sunt doar relatii trecatoare, cazul unui astfel de cuplu, Valentin Ivanov si nevasta lui Lisa mai exact, care nu s-au intalnit cateva luni si apoi s-au casatorit ci au o relatie inceputa inca de cand ea avea 14 ani, relatie ce a culimiat la majoratul ei, cu o nunta fastuoasa.

Un alt exemplu este cuplul Alexander Lebedev si sotia sa Elena, intre care este tot o diferenta de 37 de ani, ei cunoscandu-se cand Elena a avut probleme cu dorgurile iar tatal sau a apelat la Alexander Lebedev pentru a-l ajuta sa-si salveze fata. Nici nu banuia ca el i va lua chiar si de nevasta fiica si i va darui un castel in Franta si doua apartamente in Londra si Moscova, insa se pare ca asa s-a intamplat cei doi avand, aparent cel putin o viata de poveste cu tot ce-si doresc.

Lista poate continua suficient de mult, la fel si numarul rusilor miliardari ce aleg neveste ce le-ar putea fi fiice, numar aflat in continua crestere spre dezamagirea celor ce se opun vehement acestor tipuri de casatorie, dar in privinta carora nu au ce face, fetele fiind majore atunci cand se casatoresc, iar parintii acceptand situatiile fie de buna voie in cele mai multe cazuri, fie fortati cumva, de imprejurari si tentatiile pe care sotii miliardari le ofera.

1 comment:

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...