Tuesday, June 26, 2018

Curatarea Carosieriei - Simplu si Rapid prin Sablare

Daca pe vremuri era foarte complicat sa revopsiti masina si inainte de asta sa dati jos stratul vechi de vopsea de pe ea, ei bine in ziua de astazi este cum nu se poate mai simplu sa pregatiti caroseria pentru vopsire, bineinteles daca veti apela la o firma care se ocupa cu salbalarea si curatarea suprafetelor diverse. 


Cum inca procedura nu mi se pare ca este foarte des intalnita la noi, m-am gandit ca poate fi o idee buna pentru cei care au in plan revopsirea masinii si nu stiu cu sa scape de vopseaua veche si de rugina, cu atat mai mult daca doresc sa schimbe culoarea masinii, astfel, daca ati decis sa revopsiti masina, pentru curatare caroserii folositi sablarea umeda, caci este ce amai eficienta si reuseste in timp record sa pregateasca masina pentru revopsire. 

Fata de sablarea cu nisip sau acid, curatarea caroseiei folosind sablarea umeda aduce cu ea o multime de avantaje: elimina 99% pericolul de accidente datorate unor scanei ce pot aparea in timpul sablarii si al incalzirii caroseriei, elimina riscul de colmatare caci fata de nisip, apa nu poate ramene in structura caroseriei, aveti posibilitatea de a elimina in totalitate clorurile transformand suprafata ideala pentru vopsire, substanta amestecata cu apa care sableaza are proprietati ce inhiba depunerea ruginii fapt ce va permite sa aveti o pauza de mai bine de 72 de ore intre sablare si vopsire fara a va supune niciunui risc de ruginire. 

In plus, daca optati pentru curatare caroserii prin sablare umeda nu veti platit prea mult, costurile fiind mai mult decat decente, veste foarte buna pentru bugetul dumneavoastra caci, daca nu veti plati mult pe sablarea si curatarea suprafetelor masinii va vor mai ramane bani pentru inca un serviciu, anume sablarea jantelor auto, caci si acestea, supuse agresiunilor mediului se deterioreaza cu timpul, se murdaresc sau ruginesc. 

Prin sablare ele pot deveni ca noi si vor fi impecabile atunci cand le veti echipa pe masina proaspat vopsita. Nu treceti cu nepasare cand auziti despre sablarea diverselor obiecte/suprafete caci este o metoda care se poate aplica in foarte multe domenii in care este nevoie de o curatare in profunzime si in mod evident nu v-ati gandit la toate. Inca puteti fi surprinsi placut de o noua solutie de curatare pentru o problema care pana ieri nu avea niciun raspuns.

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...