De ce Prefer Bijuteriile si Lucrurile Handmade

Intotdeauna daca am ocazia sa cumpar ceva handmade, o fac. Pe langa faptul ca imi plac lucrurile unicat, imi place sa ajut persoanele care muncesc din greu sa produca o bijuterie, o haina, un obiect decorativ si nu doar isi fac o firma, cumpara mai ieftin din China sau din Dragonul Rosu si vand mai scump. Imi plac oamenii care isi dau interesul sa creeze ceva nou, unic, oamenii care isi pun nu numai mainile ci si imaginatia in functiune si dedica timp pretios pentru a crea ceva frumos, pe gustul unor persoane pe care nici macar nu le cunosc.


Ii mai apreciez pentru perseverenta, in special in zilele prea calduroase sau friguroase cand stau la stand indiferent de conditii pentru a vinde ceea ce au creat. Ei sunt cei care merita toata aprecierea si toti banii. Este cu totul altceva cand un obiect este lucrat manual, nu la o masinarie de productie in masa, costa mai mult, da, dar pe buna dreptate, timpul, efortul si unicitatea acelor obiecte trebuie rascumparata cumva.

Chiar am observat in ultimul timp ca tot mai  multa lume prefera hand made, prefera sa nu mai bage bani in buzunarele marilor corporatii si aleg ceva unic si cu mult mai multa amprenata personala si nu pot decat sa apreciez astfel de comportamente care incurajeaza micii inteprinzatori. In plus, pe langa considerentele de mai sus, imi plac foarte mult obiectele hand made in special bijuteriile care, trebuie sa recunoasteti imbraca intr-o cu totul alta “haina” persoana ce le poarta.

Nu ocoliti targurile, intrati si alegeti ceva ce vi se potriveste sau de ce nu, alegeti un cadou pentru cineva drag caci oferta este foarte vasta si cu siguranta veti gasi ceva care sa va placa. Uitati pentru un timp de produsele de serie si indreptati-va catre handmade caci cautand, veti descoperi o adevarata oaza  de produse de tot felul pe care le puteti purta sau de care va puteti folosi

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...