De ce Sa-ti faci Abonament pe Netflix

Industria de filme si seriale este una dintre cele mai profitabile din lume alaturi de muzica si jocuri. Acest aspect nu e de mirare tinand cont ca vizionarea unui film bun este una dintre cele mai relaxante activitati pe care le poti face in confortul casei tale dupa o zi obositoare de munca. Atunci cand vine vorba sa ne uitam la un film avem de ales intre a accesa unul dintre gigantii Netflix, Amazon, HBO Go sau a pirata materialul accesandu-l pe torrent sau pe un site care il distribuie gratuit. 


Celelalte variante precum vizionarea pe un program TV sau cumpararea unui Blu-Ray din magazin nu le mai punem la socoteala, sunt prea demodate si ineficiente, nu? Nu a trecut foarte mult timp de cand Netflix a devenit disponibil si in Romania iar unii oameni inca nu cunosc avantajele unui abonament pe aceasta platforma de streaming online, de aceea am adunat in acest articol principalele motive pentru care sa te abonezi la Netflix, renuntand la a mai viziona filme si seriale pe diverse site-uri gratuite.

Fara reclame

Principalul avantaj pentru care recomandam folosirea Netflix pentru watch movies online este lipsa reclamelor, lucru ce nu se poate spune si despre platformele gratuite unde reclamele te pandesc la tot pasul. Indiferent de ce varianta de abonament alegi, mai ieftin sau mai scump, pe acest site de streaming nu-ti vor aparea niciodata reclame.

Calitate maxima

Pe Netflix calitatea variaza de la SD la 4k, in functie de tipul de abonare pe care il preferi. In cadrul abonamentului cel mai ieftin de 7,99 EUR lunar calitatea materialelor video este SD. Aceasta creste la HD atunci cand vorbim de abonamentul mijlociu, de 9,99 EUR pe luna. Calitatea 4K este valabila doar la 11,99 EUR, fiind cel mai scump pachet Netflix pe care il poti achizitiona in Romania. Este un avantaj major daca e sa ne gandim ca daca alegi sa vezi un film piratat de cele mai multe ori calitatea va fi 480p sau maxim 720p in cazurile mai fericite.

Cantitate mare de filme si seriale

La nivel global, Netflix ofera cantitatea imensa de peste 125 milioane de ore de filme si seriale. Bineinteles, pentru piata din Romania lucrurile stau diferit, numarul de filme disponibile fiind ceva mai mic insa cu siguranta este suficient pentru a te convinge sa iti faci un abonament acolo. Pe langa factorii principali care te pot determina sa te abonezi la Netflix mai exista si o serie de features care nu sunt disponibile in alta parte, cum ar fi:
  • In functie de preferintele pe care le-ai setat, Netflix iti va recomanda cele mai potrivite filme si seriale pentru gusturile tale.
  • Ai posibilitatea de a adauga materiale video in ''Lista mea'' pentru a le viziona mai tarziu.
  • Minutul si secunda la care ai ramas sunt salvate, astfel ca te poti intoarce peste ceva vreme la vizionarea episodului iar Netflix iti va aminti exact unde ai ramas, nu vei mai fi nevoit sa iti amintesti ce si cum.
Pe mine garantat m-au convins aceste avantaje ca merita sa platesc un abonament Netflix. Voi reveni in curand insa si cu dezavantajele platformei care sunt destul de putine dar totusi exista.

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...