Ce Jucarii punem Sub Brad

Toti copiii, indiferent de varsta sau mediul din care provin isi doresc cadouri de la Mos Craciun. Este cea mai magica perioada din an si cea mai asteptata. Nu numai in Romania, ci pe tot globul, Craciunul este asteptat si sarbatorit cu mare fast. Fiecare natiune are obiceiurile ei, insa traditia cadourilor este peste tot. De fapt, Craciunul este o sarbatoare mai veche decat credem. De exemplu, popoarele nordice sarbatoreau Yule si pe Odin. Se obisnuia, inca din acele timpuri, sa se faca daruri, in special copiilor. Asa ca, acest frumos obicei s-a pastrat pana in zilele noastre. Daca inainte, fructele si nucile faceau parte din cadourile pentru copii, acum nici nu se pune problema unui Craciun fara jucarii. 


De la an la an, acestea sunt din ce in ce mai creative si mai interesante. Pentru copiii isteti si care iubesc cele mai noi jucarii, magazinul Dwyn pune la dispozitie Seturi de constructii - Engino, cu diverse modele si moduri de constructie. Seturile sunt dedicate copiilor incepand cu varsta de 6 ani. De exemplu, sub brad, anul acesta, le puteti pune un Set Inventor 16 Modele Motociclete

Seria de jucarii Inventor reprezinta o noua gama de produse ce au ca si tematica multi modelele de tip automobile, motociclete, aparate de zbor sau masini industriale. Piesele sunt colorate si modelele pe care le puteti construi sunt extraordinar de bine realizate, in primul rand estetic si apoi ca si calitate a materialelor de fabricatie. Setul amintit mai sus contine piese pentru a construi Choppere, scootere, modele Quad, Trike, Trial, Vespa ai un snowmobil. Modelele pot fi combinate intre ele pentru a crea vehicule inedite. Instructiunile pentru modele sunt sub forma de instructiuni 3D interactive. Ele pot fi vizualizate pe PC, Smartphone sau tableta, deoarece exista o aplicatie corespunzatoare numita Engino 3D Viewer. Aceasta poate fi descarcata gratuit in sistemele de operare Android, Apple si Windows. 

Desigur, pe site-ul magazinului Dwyn.ro mai sunt si alte modele extraordinar de interesante si ce pot fi folositre de copii cu multa usurinta. Seturile Engino sunt jucariile perfecte pe care le puteti pune sub brad, anul acesta. Pentru mai multe detalii intrati pe Dwyn.ro pentru a face comanda oricand.

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...