Asteptari Obiective de la Liposuctie: Disparitia Depozitului de Grasime Abdominala

Imi place sa discut detaliat despre moralitatea doctorului Renert. Este dezarmant de sincer si divin de priceput. Cand va sosi timpul sa imi fac operatii estetice voi apela la el, fiindca nu face promisiuni fara acoperire. Citesc informatiile de pe site-ul clinicii pentru vremea in care ma voi prezenta sa imi restaurez frumusetea si admiratia mea pentru estetician creste. Nicio exagerare nu este prezenta in descrierea amanuntita a procedeelor, operatiilor si tratamentelor, dimpotriva, pacientele sunt prevenite despre eventualele contraindicatii si efecte negative ale unor tratamente. 


Daca diete daunatoare promit scaderea cu 10-15 kilograme, Doctorul Renert, specialistul care dilueaza si extrage depozitele de grasime de pe abdomen, coapse, solduri si fese si apatizeaza abdomenul modeland si pielea care atarna inestetic, nu se arata 100% multumit de rezultate si pregateste psihic pacientii sa nu aiba asteptari fara acoperire de la aceasta procedura. De fapt analizand in profunzime ceea ce ofera liposuctia ne dam seama cat de exigent este acest specialist. 

Prin tehnici noi, mult efort din partea personalului si aparatura moderna ”muntii de grasime” sunt diluati de apa sarata introdusa sub piele. Prin incizia mica este introdusa canula aspiratorului care extrage astfel surplusul de grasime. Evident ca raman vanatai in urma interventiei, iar medicul nu ascude acest fapt, dar mai bine cu o vanataie care se trece in timp decat cu doua-trei randuri de burti si cu pielea care atarna inestetic dupa ce rezervele dispar! 

Iti vine mai usor sa porti imbracaminte de compresie doua saptamani, decat sa fii deceptionata de burtile succesive care ies si prin rochii si prin bluze, prin toata imbracamintea! Pacientele disperate nu mai tin cont de pret liposuctie abdomen, nici de frica sau de dureri, ci accepta disparitia muntilor de grasime de pe abdomen cu orice pret. Fiind o operatie exterioara este mai putin daunatoare ca o micsorare de stomac fiind preferata oricarei solutii alternetive, in plus, la clinica se pot face programari si pentru rezolvarea altor probleme. De pilda dupa sau inainte de liposuctie si aplatizare abdominala se poate face si epilare definitiva sau tratamente de estetica a fetei. 

Doctorul Renert face cu succes si liposuctie gusa la clinica lui, acesta fiind o procedura foarte rara in Romania si chiar in lume. Reprezinta o mare usurare sa te poti adresa unui specialist responsabil, cu renume si experienta capabil sa faca sa dispara grasimea de pe abdomen, dar si din zona gatului. La clinica prezentata mai sus se fac minuni cu infatisarea noastra, daca ne facem din timp programarile. Putem fi restaurati progresiv, din cap pana in picioare, zona cu zona: pe frunte, in zona ochilor, a barbiei, a buzelor, a gatului, coboram pe sani, apoi trecem la abdomen, fese, coapse si picioare. 

Daca as vorbi despre asta cu 20 de ani in urma, lumea ar crede ca scriu un basm avand ca tema frumusetea feminina restaurata. In prezent, toate acestea se intampla aievea la clinica Doctorului Renert. Aici te duci cu cearcane, riduri, pete si pungi sub ochi si pleci cu fata neteda si curata ca o coala de hartie, muntii de grasime dispar, sanii se fac cat iti doresti de mari, iar gusa este aspirata ca tu sa arati perfect ca o zana din poveste.

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...