Masajul la Patru Maini

Ce este un masaj la patru maini? In cadrul unei sesiuni de masaj la patru maini, doi terapeuti lucreaza cu un singur client, adesea folosind miscari sincronizate. Un masaj la patru maini poate fi ca si cum ai experimenta simultan doua masaje corporale. Maseuri profesionisti experimentati in arta masajului vor folosi corpul clientului ca pe o panza unde dau frau liber miscarilor lente si delicate. 


De ce un masaj la patru maini? 
Cand doi terapeuti si patru maini iti ating corpul, mintea reactioneaza diferit. La inceput, poti incerca sa urmaresti terapeutii, sa fii atent fiecare ce miscari efectueaza pe corpul tau. Dar foarte repede creierul isi da seama ca nu este sigur cine face ceea ce face si renunta la control. Acesta este un tratament puternic pentru oricine are dificultati in a se abandona in timpul tratamentului. 

Un sentiment de relaxare amplificat de zece ori 
Principala caracteristica a masajului la patru maini de la Tao Masaj Bucuresti este ca ofera un moment unic de destindere si relaxare. La patru maini, creierul nu mai poate sa se concentreze intocmai asupra gesturilor, te simti imersat intr-o stare de seninatate absoluta, iar corpul tau este complet relaxat. 

Desfasurarea unui masaj la patru maini 
Cele doua maseuze sunt plasate pe ambele parti ale mesei de masaj pentru a efectua miscari simetrice pe corp. Tipul de miscari efectuate si uleiurile esentiale folosite vor depinde de masajul pe care l-ati ales. Gesturile, atingerile realizate de catre maseuze sunt sincronizate si, mai presus de toate, sunt efectuate cu aceeasi intensitate. Sincronizarea perfecta si intensitatea egala a gesturilor si atingerilor sunt cheia unui masaj la patru maini de succes! 

In principiu, sesiunile de masaj la patru maini sunt efectuate pe masa de masaj. Receptorul se poate destinde, cele doua maseuze profesioniste se dispun, respectiv, la stanga si la dreapta sa. Tehnica de masaj nu este universala, sentimentul va fi diferit de la o sesiune la alta, in functie de natura metodei de masaj aleasa si de aprecierea specialistelor. Cu toate acestea, in toate cazurile, gesturile trebuie sa se sincronizeze pentru a se amesteca usor cu corpul clientului. Astfel, cele doua maseuze, intr-o coordonare completa, lanseaza manevrele de masaj intr-un mod cvasi-simetric. 

In mod specific, pentru scopuri de relaxare si linistitoare, miscarile sunt de frecare, palpare-rulare, eflueraj, lente si lungi, sincronizate si armonioase, in timp ce pentru persoanele care doresc o silueta mai subtire, miscarile sunt mai concentrate si mai viguroase. Masajul la patru maini este un masaj complex, se realizeaza doar in saloane de masaj profesioniste, unde membrii personalului trebuie sa fie calificati si instruiti in aceasta metoda. 

Masajul la patru maini este un moment unic, profund vitalizant, un moment de extaz garantat. Scopul fiecarui masaj este sa te relaxeze, la fel si in cadrul unei sedinte de masaj la patru maini. Indiferent de stilul de masaj pe care il combini cu serviciul de masaj la patru maini, vei fi complet relaxat pana la sfarsitul sesiunii de masaj. O atingere blanda ne relaxeaza, asta este un fapt. Cu toate acestea, imagineaza-ti cat de relaxat esti atunci cand corpul tau este atins de patru maini. Dubla placere, dubla satisfactie, dubla relaxare.

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...