Cutiile de Carton fac Lumea mai Frumoasa

Imagineaza-ti cum ar fi ca de fiecare data cand ai nevoie sa depozitezi ceva intr-o cutie, sa fii nevoit sa construiesti de la zero o cutie din lemn sau orice alt material. Din fericire exista ipack.ro, magazinul ce comercializeaza cutii transport de inalta calitate la preturi extrem de avantajoase.

Cartonul este un tip de hartie grea. Se remarca prin consistenta sa groasa si relativ robusta, ceea ce il face favorit pentru multe tipuri diferite de aplicatii de ambalare pentru consumatori. 

Multe cutii sunt fabricate din carton, cum ar fi ambalarea bunurilor de larg consum, cum ar fi cerealele si produsele de infrumusetare. Cu toate acestea, cutiile pe care majoritatea oamenilor le considera ca fiind cutii de carton, cum ar fi cutiile de transport maro durabile utilizate pentru a livra tot felul de produse diferite, sunt de fapt fabricate din carton ondulat.

In timp ce cartonul are multe avantaje si este suficient de durabil pentru majoritatea aplicatiilor pentru consumatori, de obicei nu este suficient de dur pentru transportul articolelor prin posta sau prin servicii logistice. In schimb, majoritatea expeditorilor folosesc placi ondulate in aceste scopuri.

Placa ondulata este un material multistrat creat din trei straturi de carton kraft, un tip extrem de gros de carton maro. Cele doua straturi exterioare sunt piese groase numite placi de captuseala care formeaza corpul principal al cutiei. Stratul de mijloc este o bucata de hartie ranforsata, mai subtire, care creeaza buzunare de aer.

Buzunarele de aer incorporate in carton ondulat ii confera o rezistenta excelenta la impact si manipulare dura. Cutiile ondulate sunt utilizate de intreprinderile din intreaga lume pentru a livra marfuri in fiecare zi si sunt printre cele mai eficiente optiuni din punct de vedere al costurilor pentru a se asigura ca marfurile ajung la destinatii in conditii de siguranta.

Placa ondulata este, de asemenea, cunoscuta pentru versatilitatea sa. Sunt disponibile multe tipuri diferite de placi ondulate, cu rezistente si grosimi diferite. Si, desi placile ondulate nu sunt tiparite de obicei cu modele complexe, de inalta definitie, asa cum este adesea cartonul, este totusi relativ usor de tiparit si poate fi personalizat cu usurinta, folosind cutii transport sticle.

Pentru ambalajele pentru consumatori, cartonul este de obicei o optiune preferabila. Cartonul poate fi imprimat cu o mare varietate de culori si texturi si este mai usor si mai placut la atingere decat cartonul ondulat. Si este folosit ocazional pentru transport, cum ar fi in cazul expeditorilor de carton subtire si plat, in care sunt expediate documentele.

Cu toate acestea, pentru ambalare si livrare, cutiile ondulate sunt o alegere mult superioara. Cel mai important, sunt mult mai dure si mai rezistente, cu o forta mai mare. Cutiile ondulate sunt mult mai bune pentru stivuire, deoarece pot suporta greutatea altor cutii deasupra lor, ceea ce le permite sa fie paletizate. Orice marfa transportata este mai in siguranta atunci cand este impachetata intr-o cutie de carton rezistenta. Ipack.ro ofera o gama variata de cutii transport special concepute sa reziste in orice conditii!

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...