Firma de Consultanta pentru Obtinere Licenta Jocuri de Noroc Online

DD Consultus este o companie specializata in consultanta jocuri de noroc si de multi ani a reusit sa isi construiasca o reputatie foarte buna in aceasta industrie. Firma isi are sediul in Malta si beneficiaza de avantajele si cunostintele unei piete mature. Fiind prima tara care a legalizat jocurile de noroc online, Malta a devenit ulterior si cea mai mare piata pentru aceasta nisa si a contribuit la adaptarea legislatiei privind procesul obtinerii de licenta jocuri de noroc online. 

Jurisdictia malteza permite libera circulatie a bunurilor si serviciilor in interiorul UE si se aplica in mod neutru si in mediul online. Alegerea unei firme de consultanta pentru obtinerea de licenta clasa 2 ONJN are o multime de avantaje, de la informatii actualizate privind cadrul legal si asistenta in crearea unui plan de afaceri potrivit infrastructurii disponibile.

Mai jos prezentam cateva puncte forte ale DD Consultus pentru obtinere de licenta clasa 2 ONJN

1. Achizitionarea unei licente de joc online

Exista o serie de conditii pentru obtinere unei licente pentru jocuri de noroc online, printre care: verificarea adecvata si corecta a fiecarei persoane implicate in afacere, scrierea unui plan de afaceri, respectarea conditiilor pentru functionarea legala a casei de pariuri si pregatirea pentru controlul de audit. Incepand din anul 2011 procesul a fost simplificat, astfel ca documentele pot fi trimise in avans. 

2. Suport pe parcursul procesului de audit

Deoarece procesul de audit este cea mai dificila parte a procesului de obtinere a unei licente clasa 2 ONJN, DD Consultus poate sprijini in verificarea documentelor inainte ca acestea sa fie depuse. De obicei, aceste verificari au loc in mediul tehnic si este ultimul pas inainte de acordarea de licenta jocuri de noroc online. Puteti afla mai multe despre serviciile de consultanta disponibile aici.

3. Infrastructura IT&C puternica

Pe masura ce industria jocurilor de noroc se extinde si optiunile devin din ce in ce mai variate, informatia rapida si adecvata in achizitionarea de licenta jocuri online sau obtinerea unui profit fara a plati prea multe taxe la stat este o necesitate. Fiind unul dintre cei mai buni operatori de consultanta in domeniul jocurilor de noroc din Malta, DD Consultus isi sustine clientii la nivel local si international, in functie de nevoile acestora. Majoritatea sfaturilor de consultanta sunt legate de reglementarile fiscale, ratele de impozitare pentru companii si jocuri si, datorita infrastructurii IT&C din Malta, orice decizie poate fi rapid implementata.

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...