Sanatatea bucala - Garantia unui zimbet care va cuceri pe oricine

Toata lumea doreste dinti albi frumosi, deoarece ofera un aspect bun si un zambet bun pentru unul. O persoana cu dinti albi ii arata o privire grozava. Potrivit unui sondaj, se masoara faptul ca miliarde de dolari cheltuiesc pe produse pentru albirea dintilor. Dar, din pacate, multe produse de albire a dintilor au o multime de substante chimice care sunt foarte daunatoare organismului nostru.

O dantura sanatoasa presupune o ingrijire temeinica atit a cavitatii bucale, cit si o grija deosebita fata de alimentele pe care le consumam. Fiecare dinte este legat energetic de un organ, tesut, glanda sau organ de simt. Deci, daca doriti dinti albi fara produse chimice, acest articol este numai pentru dvs. Mai jos vedeti citeva video sfaturi si trucuri de albire naturala si sigura a dintilor.

Cu totii suntem coplesiti atunci cind vedem la televizor albul perlat al dintilor vedetelor si ne intrebam cum reusesc acestia sa faca ca dintii lor sa straluceasca ca diamantele. Ei bine, poate urmatoarele sfaturi va vor ajuta sa obtineti un rezultat scontat.

Pasul 1: Periati dintii si curatatii cu ata dentara cel putin de doua ori pe zi. Perioada de periere ar trebui sa fie cel putin de 2-minute. Adaugati bicarbonat de sodiu la pasta de dinti. Acesta este un abraziv natural si delicat care poate ajuta la indepartarea placii dentare, mentinandu-i curat si alb.

Pasul 2: Evitati zaharul si amidonul care pot cauza carii dentare. Minca-ti legume. Unele legume si fructe, cum ar fi merele si morcovii, pot ajuta la curatarea dintilor. Nu uitati sa consumati produse lactate.Produse cum ar fi iaurtul, laptele si branza pot ajuta la neutralizarea acizilor si la reducerea cariilor.

Pasul 3. Beti cit mai multa apa. Apa dupa mese va mentine respiratia proaspata. Apa potabila este cea mai buna, deoarece contine minerale utile precum fluorura.

Pasul 4. Mergeti regulat la medicul dentist. Stomatologii pot depista problemele din timp si pot recomanda optiuni de tratament. Un zambet frumos, aceasta este rasplata ta!

No comments:

Post a Comment

Obiective Turistice Recomandate

Atractiile Turistice ale Greciei

Delphi, in inima Muntelui Parnassus in Grecia Centrala, a fost crezut de antici ca buricul lumii, in centrul universului. La punctul in ca...